Mandag morgen er egentlig ganske lik alle andre dager her i huset. Bortsett fra i dag fant jeg ut at jeg skulle være snill med hundene å la alle få kraftbein på kjøkkenet. Ingen klagde på det! Det var bare det at de i dag fikk «hjemmelagde» bein av elg, disse har betydelg mye mer kjøtt på seg en de man kjøper i butikk….noe jeg ikke tenkte på før etterpå. Så nå har det beige gulvteppet i ull fått fine flekker klint OVER ALLT. Men hundene er fornøyde så da kan jeg vel ikke klage!?
Jeg har møtt en hyggelig jente som heter Helle, hun lager kjempe fine leiebånd til hund og utstilingsbånd. Søk henne opp på facebook: Designed by la-faja. Helle konkurerer også juniorhandling med en beardie som også gjør det godt i raseringen med Helle som handler. Ønsker dere lykke til med treningen mot NM i november!
På jaktfronten går det vel også bra om dagen kan man si. Cilka har vært med Stian på jakt. Hun fant en elg som kom inn fra nabolaget tidligere på dagen, den stod i uttaket. Det ble stålos i ca 30min før det løsnet, da hang hun på ca 350m før hun tok sine egene spor tilbake. Det må man vel kunne si seg veldig fornøyd med som første arbeid på elg for henne! Vi venter fremdeles på at Cilka skal få løpetid så vi kan ha valper på henne. Men når hun funker så bra under jakta så gjør det jo ingen ting om hun venter litt til ;)

Tøffy og Hill har vært her hjemme i Hallingdal i hele høst. De har begge hatt loser på elg og hjort uten at det har blitt til noe mer desverre. Vi håper det skal gå litt bedre med jakta fremmover for de. Og ikke minst vi venter på sporsnø så vi kan sleppe Simen og begynne å jakte litt rev med de alle sammen.

Legg igjen en kommentar

  • English
  • German
  • Norwegian
  • Polish
  • Serbian
Kontakt oss

Trude Granhus Mail mail

Eivind Lurås Mail mail

 

Adresse:

Gulsvik 3539 Flå