I mellom elgjakt, hjortejakt og kjøttskjæring har terrierne fått være med på utstilling! Hill var ganske variabel i kroppen tidlig på høsten da vi slet med å holde kondisjonen oppe under jakta. Så tidlig i høst var det bare stang ut på den utstillingen han var med på. Nå har kroppen hans satt seg mye mer og han ser betydelig mye bedre ut noe dommerne var helt enig med meg i under dansk vinner utstilling der han ble best i rasen begge dager med veldig fine kritikker! Tøffy var også med og ble best i motsattkjønn begge dager. Vi fikk med 4 cert 4 cacib og to vinner tittler hjem fra danmark!

Helgen etter var begge også påmeldt til utstilling i Kongsberg. Det kunne gå begge veier med dommer fra Serbia som er et land der man ser mange tyskere på utstillinger. Men begge hundene var i stor slag denne dagen også og Hill ble BiR og Tøffy BiM, begge med cert. Tøffy fikk med dette sitt norske championat og siden hun har allerede cert i Danmark og Sverige ble hun norsk, svensk, dansk og nordisk utstillingschampion på samme dag! Litt uplanlagt ble det tre utstillingshelger på rad. for helgen etter var det norsk vinner med 11 tyskere påmeldt. 10 norske og en svensk.

Den svenske hannhunden var en kompakt og fin liten sak som ble bir med cert og cacib! Dommeren syns nok at Hill ble for lang i kroppen så han ble 3 beste hannhund med reserve cert og cacib, og meget vellvist på kritikken takket være Chanett som var så snill og viste han. I tispeklassen ble det bare Tøffy med ck så hun ble beste tispe og bim med cacib, og dermed fikk hun også norsk vinner 2013 tittel!

Nå er det «bare» trippel utstilling i Helsinki igjen før terrierne skal få en lang utstillingspause. De har ikke så mye mer å hente der før Hill blir over to og kan få sine championater og de begge kan neste høst få internasjonalt utstillingschampionat med litt flaks og mye jobb.

Legg igjen en kommentar

  • English
  • German
  • Norwegian
  • Polish
  • Serbian
Kontakt oss

Trude Granhus Mail mail

Eivind Lurås Mail mail

 

Adresse:

Gulsvik 3539 Flå