Tirsdag tok vi turen til Sverige for å trene hundene på villsvin. Det er ikke så ofte våre hunder får sjansen til å møte villsvin på jakt så veldig fint å få trent litt. Da vet vi også mye mer hvordan de vil oppføre seg under jakt på villsvin. Tøffy og Hill har jagd litt villsvin tidligere så vi visste de var interessert. Likevel bra trening for de også. Vi hadde også med oss Hevishot`s Big Shot «Jallu» som er på besøk fra Finland og vår Verena Oris Von Kleinemfluss «Lilly».

De to yngste overrasket stort og jobbet seg raskt opp til en meget skaplig jobb. Ingen av de har hatt noen kontakt med noe som helst av kløvvilt så det var veldig morro. De holdt seg i hegnet med de snilleste grisene så de har plenty med utvikling foran seg, men begge jobbet etterhvert både selvstendig og på svært fin avstand på grisen.

Støvern vår Simen var også med. Ikke at han skal jakte så mye villsvin, men litt morro må vel han også få ha :-) Han var som forventet den mest pysete av de alle sammen på tross av at han egentlig var større enn de fleste grisene. Men etter en stund senket også han skuldrene og klarte å holde stålosen  i gang :-)

Noen bilder fra treningen :-)

Trude i villsvinhegn

Trude og Jallu på vei inn i hegnet.

Jallu og villsvin

Hevishot`s Big Shot «Jallu» i sitt første slipp løs i skogen og første møte med kløvvilt.

Lilly og Villsvin

Verena Oris Von Kleinemfluss «Lilly» i sitt første møte med villsvin.

Hill og Villsvin

Hill fant også grisen :-)

Tøffy og villsvin

Og Tøffy gav gass som vanlig :-)

Simen og Villsvin

Simen i full los :-)

 

Legg igjen en kommentar

  • English
  • German
  • Norwegian
  • Polish
  • Serbian
Kontakt oss

Trude Granhus Mail mail

Eivind Lurås Mail mail

 

Adresse:

Gulsvik 3539 Flå